DOZORRO-NEWS

Ремонт амбулаторії у Кропивницькому віддали фірмі яку підозрюють у змові з метою розтрати державного майна

22.03.2017 10:47

Ремонт амбулаторії у Кропивницькому віддали фірмі яку підозрюють у змові з метою розтрати державного майна

Капремонт приміщення амбулаторії загальної практики-сімейної медицини № 4 КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 у Кропивницькому без аукціону віддали ТОВ «Кіровоград-Рубіж». Відповідний договір 21 березня було підписано між вище вказаною фірмою та Управлінням капітального будівництва Кіровоградської міської ради, повідомляє «Центр медіарозслідувань «Прозоро» з посиланням на опублікованій  в системі ProZorro звіті про укладений договір. Вартість робіт, котрі підприємство має провести до 29 грудня 2017 року, склала 941,21 тисяча гривень.

ТОВ «Кіровогад-Рубіж», що належить Валерію Бершадському, Богдану Бершадському та Наталії Лашкул, наразі фігурує в досудовому розслідуванні, що проводить Генпрокуратура України, про що йдеться в ухвалі Печерського районного суду міста Києва від 7 лютого 2017 року.

За версією слідства, з метою привласнення грошових коштів, що виділялись з державного бюджету України на виконання програми реструктуризації вугільної промисловості України на 2015 рік, гендиректором та заступноком ДП «ОК Укрвуглереструктуризація» штучно створювались умови для перемоги в тендерних процедурах підконтрольним їм комерційним структурам, в тому числі ТОВ «Кіровоград-рубіж». Зокрема за 2016 рік між даними підприємствами було укладено договорів на загальну суму 35 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання