DOZORRO-NEWS

Ремонт дороги у Чернігові вартістю 16 мільйонів можуть віддати фірмі пов’язаній з місцевим мером

26.05.2017 16:11

За результатом проведеного тендеру капітальний ремонт вулиці Берегової (від вул. І –ша Кордівка до перехрестя вул. Олега Міхнюка), що веде до міського пляжу «Золотий берег» може бути віддано ТОВ «Шляхо-ремонтне будівельне управління №82». Наразі, повідомляє видання «Чернігівщина» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro, триває розгляд пропозиції даного підприємства, що зумовилось виконати роботи за 16,05 млн грн, що на 22 тисяч дешевше за єдиного конкурента ПрАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №82». 

Будівництво дороги до «Золотого берега» через Кордівку вже було опротестоване громадою, що вимагала від влади зменшити площу ремонту.  Однак, після кількох зустрічей і багатогодинних обговорень позиція влади залишилася незмінною.

У тендері передбачені не лише ремонтні роботи по укладці дороги, а й спилювання майже 90 дерев.

Журналісти вказують на той факт, що  ШБУ - 14, виграло майже всі тендери за останній рік у Чернігові на проведення ремонту доріг. Це підприємство пов’язують із Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком. Керівником підприємства є Костянтин Будьонний, який разом із тестем Атрошенка Тимофієм Бичковим значиться співзасновником «Кабельний телевізійний центр» та ТОВ «Десна-ФК».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання