DOZORRO-NEWS

Ремонт дороги Знам'янка-Луганськ-Ізварине відтерміновано через скаргу білоруських автодорожників

14.08.2017 14:48

Служба автомобільних доріг Кіровоградщини відмінила закупівлю щодо поточного середнього ремонту дороги Знам'янка-Луганськ-Ізварине. Причиною для відміни закупівлі стала скарга білоруських дорожників до Антимонопольного комітету України, інфомує Центр медіарозслідувань «Прозоро» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

У скарзі до АМКУ ВАТ "Дорожньо-будівельний трест №4" вказало, що САД у Кіровоградській області "грубо порушила принципи недискримінації, об’єктивності та неупередженості під час розгляду пропозиції Скаржника, так як відхиливши його тендерну пропозицію з формальних та надуманих підстав, Замовник не відхилив тендерні пропозиції нших учасників - ТОВ "РОСТДОРСТРОЙ", ТОВ "АВТОДОР" та ПрАТ "КОММУНТРАНС", які містили грубі порушення, що не відповідали умовам тендерної документації та мали бути відхилені".

Розглянувши скаргу білорусів та подані іншими учасниками документи, АМКУ побачило порушення в діях кіровоградської служби доріг, оскільки пропозиції усіх допущених до аукціону учасників не відповідали вимогам заяленої тендерної документації, та зобов'язав САД Кіровоградщини відмінити торги. Протокол про відміну аукціону був оприлюднений службою у системі 7 серпня цього року.

Повторне оголошення тендеру на проведення відкритих торгів з поточного ремонту дороги Знам'янка-Луганськ-Ізварине відулось 8-го травня, початок аукціону заплановано на 17 жовтня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання