DOZORRO-NEWS

Ремонт кропивницького ЦДЮТ «Надія» за 6,49 мільйонів виконає фірма яку підозрюють у розтраті бюджетних коштів

07.04.2017 18:30

Ремонт кропивницького ЦДЮТ «Надія» за 6,49 мільйонів виконає фірма яку підозрюють у розтраті бюджетних коштів

Управління капітального будівництва Кіровоградської міської ради за результатами проведеного тендеру підписало з ТОВ «Кіровограджилстрой» договір на проведення будівельно-монтажних робіт в Центрі дитячої та юнацької творчості «Надія». Дані про це містяться на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro» повідомляє «Центр медіарозслідувань «Прозоро».

Згідно тендерної документації за 6,49 мн. грн. фірма зобов’язується виконати:

- демонтажні роботи (демонтаж вікон, дверей та інші);

- монтажні роботи (встановлення вікон та дверей, підшивка стелі (переходу) софітом;

-  ремонт покрівлі – примикання до парапету;

- утеплення фасадів.

Пропозиція ТОВ «Кіровограджилстрой» не була фінансово найвигіднішою, однак через помилки в поданій на аукціон документації тендерний комітет відхилив 6 більш дешевших пропозицій.

Журналісти повідомляють, що за два тижні до підписання з ТОВ «Кіровограджилстрой» договору підряду, Кіровський районний суд виніс ухвалу, якою задовольнив клопотання слідчого СВ Кіровоградського ВП ГУНП в Кіровоградській області про тимчасовий доступ до речей та документів вище вказаної фірми у зв’язку з підозрою у розтраті бюджетних коштів при виконання іншого підряду. Розтрата, за версією слідства, була вчинена службовими особами замовника -  Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА і підрядник - ТОВ «Кіровограджилстрой», на загальну суму 4,97 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання