DOZORRO-NEWS

Ремонт системи кондиціонування у сесійній залі Львівської облради коштуватиме понад мільйон гривень

13.08.2020 12:38

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради підписало два договори на ремонт системи кондиціонування у сесійній залі ради.  Сума двох контрактів становить 1,17 мільйонів гривень, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Роботи з ремонту системи кондиціонування за 561 тисяч буде виконувати приватне підприємство «Мегапромбудімпекс», а обладнання на суму 607 тисяч гривень постачатиме «Еко-СТ».

ПП «Мегапромбудімпекс» зареєстровано у Львові, а його власником є Олег Білас. Раніше підприємець працював старшим оперуповноваженим карного розшуку в аеропорту Залізничного райвідділу міліції. Окрім того, Олег Білас є власником ще однієї фірми – ПП «Біолбуд». З початку 2020 року ПП «Мегапромбудімпекс» отримало 27 державних замовлень на понад 111 мільйонів гривень

Приватне підприємство «Еко-СТ» також прописане у Львові, а на його сайті зазначено, що фірма спеціалізується на постачанні та монтажі обладнання для сонячної та вітрової енергетики. ПП «Еко-СТ» належить Тарасові Станицькому, який також займається індивідуальною підприємницькою діяльністю, зокрема постачав кондиціонери львівському комунальному підприємству «Муніципальна варта».

Це перший контракт приватного підприємства «Еко-СТ» із бюджетними установами впродовж цього року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання