DOZORRO-NEWS

Ремонти у двох полтавських навчальних закладах виконає фірма депутата обласної ради

17.05.2018 09:27

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому за результатами відкритих торгів заключило з ТОВ "Газонафтовий промисловий комплекс" два договори на будівництво та реконструкцію у навчальних закладах міста. Мова йде про "Будівництво будівлі харчоблоку та пральні КЗ "Полтавський спеціалізований навчально-виховний комплекс № 26 "Перші кроки" за які міськрада заплатить 11,66 мільйонів гривень та «Реконструкцію з добудовою Полтавського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №6 “Чебурашка”, яка вартуватиму бюджету 18,9 мільйонів гривень.

Видання «Полтавщина» звертає увагу, в обох тендерах «Газонафтовий промисловий комплекс» мав лише одного суперника — дніпропетровське ТОВ «Комфортколір», яке за два роки свого існування отримала лише один підряд через систему ProZorro.

За даними Мін’юсту, ТОВ «Газонафтовий промисловий комплекс» було зареєстроване у лютому 2015 року. Його директором є Іван Василець, а власником — депутат Полтавської облради, член ВО «Батьківщина» Ігор Горжій.

Журналісти зауважують, що ці дві угоди у трійці найбільших бюджетних замовлень підприємства.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання