DOZORRO-NEWS

Рівненська ОДА замовила реконструкцію засобів навігації для місцевого аеропорту

22.07.2021 09:42

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА за результатами тендеру замовив ТОВ «Інтеграл Сістемс» роботи для ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» на 98,02 мільйонів гривень. До кінця 2021 року компанія повинна виконати реконструкцію радіотехнічних засобів навігації та посадки, інформує видання «Наші гроші» з посиланням на Prozorro.

За підсумковою відомістю ресурсів без доставки і ПДВ, більшість коштів припадає саме на обладнання. У тому числі два комплекти курсових радіомаяків у складі контейнера з технологічним обладнанням, антенної систему і стійку з антеною монітору ближнього поля замовили по 17,2 мільйонів гривень. Також два комплекти глісадних радіомаяків у складі контейнера з технологічним обладнанням, щогли з антеною, стійки з антеною монітору ближнього поля та антени далекомірного радіомаяка DME придбали по 11,63 мільйонів.

Загальна вартість договору у підсумку виявилась на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі.

ТОВ «Енергосинтез-2006» скаржилось в АМКУ, вважаючи дискримінаційною вимогу щодо обсягу річного доходу учасника за 2020 рік не менше 70 мільйонів гривень. Однак на той момент період оскарження вже закінчився, тому адмінколегія не розглядала скаргу.

Єдиним конкурентом було ТОВ «НТТ Енергія» із-під Києва, яке належить директору Володимиру Потоцькому, Івану Пілецькому, Георгію Буткевичу та Олегу Нікішину. Воно вказане постачальником дизель-генераторних установок для переможця. 

Обухівська «Інтеграл Сістемс» належить директорці Олені Пшець з Києва. За даними системи «YouControl», раніше співзасновником був Юрій Юревич. Компанія почала вигравати держпідряди в 2017 році й відтоді натендерила 371,66 млн грн., переважно в облдержадміністрацій щодо аеропортів, а також в Украероруху та Служб автодоріг.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання