DOZORRO-NEWS

Розвідники закупили автомобілі з сейфами у фірми екс-нардепа

19.11.2019 11:22

Служба зовнішньої розвідки України 14 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Автоцентр Прага авто на Кільцевій» спеціалізованого автотранспорту на загальну суму 9,49 млн грн. Про це повідомляється в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Переможець торгів поставить 3 автівки Skoda Superb Ambition 2,0 TDi 7DSG 2019 року випуску по 938 тис грн. на загальну суму 2,81 млн грн. Кожен автомобіль матиме подушки безпеки, пакет «Chrome» для інтер’єру, декоративні накладки на пороги спереду, двозонну систему кондиціонування з електрорегулюванням та комбіфільтром, а зі спецкомплектації – сейф для зберігання документів в багажнику автомобіля, а також радіопідготовку під встановлення радіостанції.

Крім того, «Автоцентр Прага авто на Кільцевій» також поставить 10 автомобілів Skoda Octavia А7 Ambition 2,0 TDi 6MG по 668 тис грн. на загальну суму 6,68 млн грн. Автівка матиме подушки безпеки водія та переднього пасажира, комфортну телефонію, двозонну систему кондиціонування, а також спецкомплектацію, як і у придбаних автомобілях Skoda Superb,  – сейф та радіопідготовку.

На торгах конкурентом переможця було ПП «Авто-Шанс Центр» Сергія та Світлани Шандрук, чия пропозиція щодо Skoda Superb була вищою на 900 грн., а щодо Skoda Octavia – на 2,1 тис грн.

Компанія «Автоцентр Прага Авто на Кільцевій» зареєстрована 2008 року в с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району. Її засновниками є ТОВ «Холдинг-Інвест» та ТОВ «Канкрі», кінцевий бенефіціар – колишній народний депутат Михайло Гваздьов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання