DOZORRO-NEWS

Рятувальники Донеччини можуть переплатити на закупівлі квадрокоптерів

22.11.2017 16:50

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області наразі проводить відкриті торги на покупку двох одиниць квадрокоптерів та додаткового обладнання. Очікувана вартість закупівлі визначена на рівні 200 тисяч гривень, однак у ході аукціону найкращу пропозицію запропонувала ФОП Кірющенко Ірина Григорівна – 173,01 тисяч гривень. Інформація про це розміщена на порталі публічних закупівель ProZorro.

Відповідно до технічних вимог придбати рятувальники планують два комплекти обладнання в кожен з яких ввійдуть квадрокоптер, камера з кріпленням, автомобільний зарядний пристрій, концентратор до зарядного пристрою, кейс для транспортування, карта пам’яті (4 шт.), універсальний ремінь для пульта, козирок для пульта керування, фільтр для камери та додаткові пропелери.

У документації не вказано конкретна марка квадрокоптера, однак проаналізувавши запропоновані на ринку моделі можемо стверджувати, що мова йде про DJI PHANTOM 4 PRO який крім того що підходить по всім паратметрам, так ще укомплектований практично всім неохідним обладнанням яке вимагав замовник.

Зауважимо, сам квадрокоптер у мережах інтернет-магазинів продається за ціною близько 55 тисяч гривень, коплект додаткового обладнання коштує близько 5 тисяч. Відповідно потенційна переплата рятувальників може сягати від 53 до 76 тисяч.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання