DOZORRO-NEWS

САД у Житомирській області планує віддати дороговартісний підряд фірмі, що фігурує в кримінальному провадженні

02.04.2020 11:57

Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела відкриті торги з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі Житомир - Могилів-Подільський на ділянці км 46+483 - км 50+483. Для участі в тендері свої пропозиції подали чотири фірми: ПП «Автомагістраль», ОАО «ДСТ №4 г.Брест», ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» та ТОВ «Будівельна компанія – ВР», повідомляє «Житомир.інфо».

Економічно найвигіднішу пропозицію – 90,48 мільйонів гривень запропонувало ПП «Автомагістраль» з яким замовник і планує підписати угоду. Відповідне повідомлення з’явилось в системі ProZorro 27 березня.  

Журналісти зауважують, ПП “Автомагісталь” Миколи Скоростецького є одним з фігурантів кримінальної провадження відкритого в травні 2018 року.

«Згідно з матеріалами досудового розслідування посадові особи Служби автомобільних доріг у Житомирській області, вступивши у злочинну змову зі службовими особами ПП «Автомагістраль», у період 2016-2018 років при проведенні поточного середнього ремонту автомобільних доріг державного значення Житомир - Могилів-Подільський (окремі ділянки) та Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище на ділянці км 4+222 - км 10+300 шляхом завищення обсягів та вартості виконаних робіт незаконно привласнили бюджетні кошти в особливо великих розмірах у сумі понад 100 млн грн», - йдеться в матеріалах справи.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання