DOZORRO-NEWS

Семимільйонний ремонт дороги у Дніпрі розіграли опосередковано пов’язані фірми

20.05.2019 10:21

Департамент благоустрою інфраструктури Дніпровської міської ради провів закупівлю робіт з реконструкції вулиці Барикадної. Ремонт передбачений на ділянці від вулиці Шолом-Алейхема до вулиці Якова Самарського. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на  систему публічних закупівель ProZorro.

Переможцем торгів наразі оголошено будівельну компанію "Будінвест Інжиніринг", яка готова  виконати замовлення за 7,46 мільйонів гривень. Підписати відповідний договір сторони зможуть вже наприкінці місяця. Згідно техзавдання підрядник має замінити асфальтове покриття за допомогою теплих і гарячих асфальтобетонних сумішей, покласти 370 метрів бордюрів та тротуару з бетонної плитки. Також планується установка залізобетонних підпірних стін, вісім світильників, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення 15 дорожніх знаків, оцинкованого металевого огородження на тротуарах.

Видання зауважує, єдиним конкурентом підрядника було ТОВ «Будмакс-Компані» Тетяни Бойко та Лідії Монастирної з орбіти Дубинських, причому ціну під час аукціону знизили буквально на дві тисячі гривень.

В свою чергу, ТОВ «Будінвест Інжиніринг» належить Ірині Воробйовій і Віталію Бараннікову. Ірині Воробйовій у 2015 році висувалася в Амур-Нижньодніпровську районну в місті Дніпрі раду від партії «Наш край», будучи головним бухгалтером нині ліквідованого ТОВ «Спецкомунгосп». Тоді засновниками «Спецкомунгоспу» значилися Тетяна Щербатова і ТОВ «Дніпроуніверсал», кінцевим бенефіціаром якого є Людмила Калмикова. У 2011 році серед засновників «Дніпроуніверсалу» була Вікторія Корбан, сестра Геннадія Корбана. Також ТОВ «Будінвест Інжиніринг» пов'язують з братами Дубинськими.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання