DOZORRO-NEWS

Семимісячна фірма поставить «Укрзалізниці» запчастин на 4,6 мільйонів гривень

11.08.2020 12:51

Філія “Центр забезпечення виробництва” акціонерного товариства «Укрзалізниця» провела дволотову закупівлю тангенціальних пластин для обробки колісних пар очікуваною вартістю 4,6 мільйонів гривень. Закупівлю було поділено на два лоти, по 2075 пластин у кожному. При цьому долучитись до боротьби за контракт в обох випадках вирішили одні й ті ж учасники: ТОВ “ВПТ-УКРАЇНА”, ТОВ “ПВК АЛЬТАІР” та ТОВ “ПРО-ТАНОС”. Про це, з посиланням на систему ProZorro, повідомляє «Zалізниця без корупції».

Попри мізерну різницю в стартових пропозиціях учасники не міняли їх під час аукціону. Таким чином перемогу в обох лотах отримало ТОВ “ПРО-ТАНОС”, яке має підписати два договори загальною вартістю 4,6 мільйонів гривень. 

Фірма зареєстрована в місті Одеса, а власником являється Кійко Володимир Володимирович з міста Черкаси. Прикметно, що підприємство, яке було створено всього 7 місяців тому,  брало участь виключно в тендерах філій Укрзалізниці предметом яких були: освіжувачі повітря, фанера, мастило та одноразовий посуд.

Наразі у видах діяльності “ПРО-ТАНОС” значиться торгівля фармацевтичними товарами, раніше ж фірма займалась: торгівлею шкірами, фруктами, м’ясом, тютюновими виробами, шоколадом, молочними продуктами та іншим.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання