DOZORRO-NEWS

Сервіс «Clarity App» запустив перевірку закупівель за допомогою ризик-індикаторів

03.06.2020 11:56

Розробники сервісу для пошуку, структуризації та моніторингу інформації АМКУ «Clarity App» запустили перевірку закупівель ProZorro за автоматичними індикаторами ризиків. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці «Clarity App».

Тепер замовники зможуть перевіряти свої закупівлі, а також вчасно і в багатьох випадках самостійно виправляти технічні та/або незначні помилки. А учасники зможуть подивитись історію закупівель замовника та ті ризик-індикатори, які у нього найчастіше спрацьовують. 

«Для того, щоб користуватися перевіркою автоматичних індикаторів ризику, потрібно оформити доступ до тарифу з пошуком по базі моніторингів ДАСУ. Та перейти до меню «Моніторинги ДАСУ - Перевірити на ризики»», - уточнюють розробники ресурсу.

Сервіс для пошуку, структуризації та моніторингу практики Адміністративної колегії АМКУ з розгляду тендерних скарг «Clarity App» від «Clarity Project» та Юридичної компанії «Правое Дело» запрацював у серпні 2019 року. Восени того ж року розробники відкрили доступ до практики Колегії за «допрозорівські» 2010-2016 роки та перевели у машиночитаний формат рішення Колегії, прийняті з 2016 року до початку 2018 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання