DOZORRO-NEWS

Сестри-ФОПи продовжують розігрувати надання послуг харчування для навчально-реабілітаційного центру на Франківщині

19.04.2019 10:44

Черченський обласний навчально-реабілітаційний центр Івано-Франківської обласної ради за результатами відкритих торгів  уклав угоду на закупівлю харчування з приватною підприємницею з Рогатина Ганною Салій. Сума замовлення склала 766,6 тис. грн., повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Згідно з угодою, Ганна Салій харчуватиме дітей, які живуть та проходять реабілітацію у Черченському НРЦ до кінця 2019 року. Вона забезпечуватиме сніданками, полуденками, обідами, підвечірками та вечерями учнів 1-9 класів.

За даними Prozorro, Салій працює з Центром щонайменше з 2017 року – з нею вже було укладено шість угод, враховуючи поточну закупівлю. Три з них були укладені за результатами відкритих торгів. При цьому у всіх трьох випадках Ганна Салій конкурувала лише з іншою місцевою підприємницею Уляною Країнською.

Як зёясували журналысти Уляна Країнська є рідною сестрою Ганни Салій. Раніше вони були прописані за однією адресою в місті Рогатин, яка сьогодні є адресою реєстрації ФОП Країнської. Сестри також ведуть спільний готельний бізнес – вони управляють міні-готелем «Садиба мрій», що розташований в селі Конюшки (Рогатинський район). Телефони, які вони подають у тендерній документації, співпадають з телефонами, за якими можна замовити номер в готелі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання