DOZORRO-NEWS

Школу на Чернівеччині ремонтувати фірма яку підозрюють у тендерних змовах

15.05.2019 17:26

Великокучурівська сільська рада, що у Чернівецькій області, за результатами проведених торгів підписала з приватним підприємством «НВФ Капітал» договір на реконструкцію школи. Вартість замовлення становить 7,14 млн грн, повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro..

Відповідно до техзавдання фірма-переможець проведе реконструкцію школи у селі Тисовець До 30 серпня підрядник має добудувати другий поверх, а також замінити вікна та двері, провести нову систему опалення та вентиляції, добудувати туалети, котельню і т.д. Окрім переможця участь у торгах взяло ще три фірми: ТОВ «Захбудком», ПП «ЮС-Будінвест» і ТОВ «Дор буд інвест СВ». Пропозиції перших двох фірм були на 835 та 220 тис. грн відповідно дешевшими. Однак тендерний комітет відхилив компанії через відсутність гарантійних листів та дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Видання зауважує, переможець торгів Приватне підприємство «Науково виробнича фірма Капітал» зареєстроване у селі Волока Глибоцького району, а його власником є житель Тисовця Микола Костиняк. Фірма неодноразово фігурувала у матеріалах «НГ. Львів» щодо розпилу спільно з ТОВ «Професіонал плюс» майже 44 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання