DOZORRO-NEWS

Школярам Ужгородського району закупили масла за рекордно низькою ціною

15.02.2019 11:05

Провівши відкриті торги відділ освіти, молоді та спорту Ужгородської райдержадміністрації підписав з приватним підприємцем Євою Зінов’євою договір на закупівлю масла загальною вартістю 312 тис. грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням нам ProZorro.

Gереможець торгів постачатиме масло у 24 школи Ужгородського району. Всього придбають 4,4 тонни вершкового масла жирністю 72,5% за ціною 71 грн/кг. Така вартість є значно нижчою за ринкову. До прикладу, на гуртовому ринку «Шувар» станом на 12 лютого ціна на таке масло коливається від 115 до 158 грн/кг. Середня ж ціна по регіону становить 136,5 грн/кг.

Окрім Зінов’євої участь у торгах взяло ще два підприємці, Олександр Шитіков та Микола Шостак з остаточними ціновими пропозиціями на 1 гривню та на 150 тис. грн дорожчими.

У своїх документах Єва Зінов’єва зазначає, що виробником масла є ТДВ «Івано-Франківський міськмолокозавод». При цьому сам молокозавод, який також частенько бере участь в публічних закупівлях, ніколи не реалізовував власну продукцію за такими цінами.

Приватний підприємець Єва Зінов‘єва зареєстрована у місті Берегове, Закарпатської області і з початку 2018 отримала 19 держзамовлень на 5,25 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання