DOZORRO-NEWS

Служба автодоріг Чернівецької області поповнить автопарк двома кросоверами

17.01.2022 10:33

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області придбає два кросовери Skoda Kodiaq Ambition загальною вартістю 1,99 мільйона гривень у ТОВ «Альянс-ІФ». Вартість одного авто становитиме 999,5 тисяч. Згідно з угодою, автомобілі мають доставити службовцям до кінця серпня 2022 року, інформують “Наші гроші.Львів”.

У технічному завданні працівники Чернівецької САД, серед інших обов’язкових вимог до автомобілів, прописали наявність пакету «погані дороги», який передбачає додатковий захист двигуна. Крім того, дорожники зазначили необхідність цифрового дисплею, кліматконтролю, круїзконтролю, обігріву сидінь, більш високе положення сидіння пасажира спереду для подорожей, а також «пакет chrome», що передбачає «яскраві рейлінги та яскраві декоративні елементи».

Автомобілі повинні бути випущені у поточному 2022 році, мати автоматичну коробку передач та бути сірого кольору.

ТОВ «Альянс-ІФ» належить мешканцям Івано-Франківська Андрію Семаніву та Андрію Лисіву, які працюють на ринку продажу та ремонту автомобілів вже понад 18 років. Крім того, партнери активно працюють у галузі зеленої енергетики та є співзасновниками київського медичного центру «Особливі». 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання