DOZORRO-NEWS

Співвласник забаненої АМКУ фірми ремонтуватиме одне з приміщень Львівської міськради

15.06.2021 09:59

Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» підписало договір на 139 тисяч гривень з підприємцем Андрієм Кравчишиним на ремонт технічного приміщення в Львівській міській раді.

Йдеться про облаштування приміщення за індексом 65 для технічних працівників, які обслуговують міську раду. Тут замінять трубопровід, електропровід, світильники, вимикачі, замість штучного паркету влаштують покриття з плитки, також встановлять нові вікна та двері. Перед початком робіт підрядник має узгодити візуалізацію ремонту із ЛКП «Ратуша-сервіс». Роботи завершать до 2 серпня цього року, інформує видання «Наші гроші. Львів»

Як підприємець Андрій Кравчишин зареєстрований 2002 року, спеціалізується на будівництві. Він також разом з Ярославою Кравчишин є співвласником ТОВ «Крона-Мах». У квітні 2020 року тервідділення АМКУ у Львівській області оштрафувало цю компанію та підприємця Володимира Корчинського на 272 тисяч гривеньза змову на торгах. Їм також заборонили брати участь у відкритих торгах протягом трьох років.

Єдиним конкурентом Андрія Кравчишина на поточних торгах було ТОВ «Р/М Будівельна компанія». Підприємство зареєстроване в березні цього року у Львові, а його власником є 24-річний житель Чернівецької області Микола Руснак.

Під час аукціону конкуренти знизили свої пропозиції до 129 та 139 тисяч гривень. Хоча ціна фірми «Р/М Будівельна компанія» була нижчою, її відхили через, зокрема, те, що в її кошторисі було передбачено встановлення металопластикового вікна в приміщенні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання