DOZORRO-NEWS

Стартував прийом заявок на здобуття премії Zakupki.Кращi та Digital.Кращі

13.05.2019 15:52

Учасник системи публічних електронних закупівель ProZorro Zakupki.Prom.ua оголошує прийом заявок на здобуття щорічної премії Zakupki.Кращi та Digital.Кращі. Цьогоріч майданчик відзначить лідерів у чотирьох категоріях: “Експертний вибір”, “За результатами в системі”, “Громадський вибір: Закупівлі” та “Громадський вибір: Цифрові технології”.

Номінувати на премію свою компанію або найкращого партнера може кожен охочий. Потрібно лише заповнити форму за посиланням до 17 травня. Варто зауважити, аби ваш голос був врахований, у відповідному полі необхідно залишити коментар, за що саме, на вашу думку, варто нагородити того чи іншого претендента.

«Організації, які активно впроваджують цифрові технології і тим самим змінюють ринок, заслуговують на визнання. Це складний процес, але необхідна умова розвитку сучасної компанії. Новітні інструменти роблять бізнес більш гнучким, ефективним та заощаджують ресурси», - говорять організатори конкурсу.  

Переможців у категоріях “Експертний вибір” та “За результатами в системі”, як і минулого року, обиратиме спеціальне журі. До нього увійшли фахівці моніторингового порталу DOZORRO та представники торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання