DOZORRO-NEWS

Столичні комунальники замовили 295 тисяч учнівських проїзних квитків

05.06.2020 11:25

Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» КМДА за результатами тендеру замовило ПАТ «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій» («НДІ ПІТ») учнівських проїзних квитків на 27,77 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Цьогоріч поставлять 295 тисяч електронних квитків учня закладу загальної середньої освіти по 94,14 гривень за одиницю. У липні 2019 року «ГІОЦ» уже замовляв у «НДІ ПІТ» 300 тисяч квитків за такою ж ціною, однак згодом зменшив обсяг того замовлення до 28 223 штук, які й оплатив.

Картки зі штрих-кодом і чіпом MifarePlus S 2K будуть персоналізовані та ініціалізовані кодом ініціалізації. На них нанесуть написи «Учнівський квиток» і «Kyiv Smart Card», персональні дані про учня, дані про заклад освіти, логотип КМДА, назву сайту та телефон служби підтримки. Гарантійний строк становить три роки.

Конкурентнів переможця ДочП «Поліграфічний комбінат «Зоря» із консорціуму «ЄДАПС» відхилили за рішенням АМКУ по скарзі «НДІ ПІТ». «Зоря» не подала документ про згоду з відхиленням пропозиції у разі відмови від укладення договору, неукладення договору або ненадання документів.

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Підприємство «Пластик Карта», чиїми засновниками є ужгородець Михайло Ілько і кияни Юрій Ткаченко та Ольга Шепіло, а директором – член правління естонської компанії «Plastmex OÜ»Костянтин Куклєв.

Переможець «НДІ ПІТ» Валентина Прокоф’єва, Юрія Воробйова, Віктора Артеменка та Віктора і Ганни Бобовкіних є монополістом зі виготовлення дипломів для вузів, студентських квитків і шкільних атестатів. Раніше до складу акціонерів та наглядової ради входив Михайло Згуровський – ректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та екс-голова наглядової ради державного концерну «Укроборонпром». Він вийшов зі складу акціонерів «НДІ ПІТ», коли Антимонопольний комітет України проводив відповідне розслідування.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання