DOZORRO-NEWS

Столичні комунальники замовили систему дистанційного вимірювання температури тіла

06.04.2020 09:29

Комунальне підприємство «Інформатика» КМДА уклало з ТОВ «Інтевро» угоду на закупівлю систем дистанційного вимірювання температури тіла. Вартість замовлення склала 64,95 мільйонів гривень, інформує видання «Наші гроші»

Комунальники замовили 400 спеціалізованих камер термального скринінгу з функцією розпізнавання обличчя Hikvision DS-2TD1217B-6/PA із ліцензією на підключення до серверів HIK Central та монтажним комплектом по 150 тисяч гривень кожна. Крім того, послуги з монтажу та пусконалагодження обійдуться замовнику в 12 тисяч гривень на кожну камеру.

Закупівлю було проведено за так званою «протикоронавірусною» процедурою без конкурентних торгів. Придбання камер замовник обгрунтував необхідністю створення автоматизованої системи виявленням можливих потенційних носіїв вірусної інфекції, одним з основних показників якої є підвищення температури тіла. 

Столичною «Інтевро» володіє та керує Володимир Добровольський. Раніше, за даними системи «YouControl», засновниками були Олександр Литвинчук і Валерій Шерстюк, а до того – Валерій Шерстюк і фірма «Зонрек Лімітед» (Кіпр) німця Міхаеля Бернда Шюлера.

Комунальне підприємство «Інформатика» на чолі з Миколою Пихтіним є структурним підрозділом Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА, який зараз очолює Юрій Назаров. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання