DOZORRO-NEWS

Столичні військові частини закупили спецавтівок на базі Toyota та Ford

10.12.2019 10:23

Військові частини А0515 та 3045 за результатами тендеру замовили легкових автомобілів на загальну суму 2,24 млн грн. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші».

Військова частина А0515 Головного управління розвідки Міністерства оборони купила у ТОВ «Кит-Т» автомобіль спеціалізованого призначення Toyota Camry за 745,5 тис грн. Авто матиме автоматичну коробку передач, систему кондиціонування клімат-контроль, фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, захисні бокові шторки передні та задні, а зі спеціального обладнання – тонування скла салону плівкою, металевий сейф для зберігання зброї, боєприпасів, документів, інвертор перетворення напруги 12/220 В потужність 1кВт.

Крім того, ТОВ «Автовінн» поставить військовій частині 3045 Національної гвардії України два спеціалізованих оперативно-службових автомобіля на базі легкового передньопривідного авто Ford Kuga на загальну суму 1,49 млн грн. (по 749 тис грн.). Кожен автомобіль матиме дизельний двигун, круїз-контроль, подушки безпеки, систему кондиціонування, а також автомобільну УКХ радіостанцію, світло відбиваючі жилети, вогнегасник, аптечку тощо.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання