DOZORRO-NEWS

Столичний департамент охорони здоров’я замовив мамографічного обладнання на понад 146 мільйонів гривень

29.10.2020 08:32

Департамент охорони здоров’я КМДА за результатами тендеру уклав три угоди з ТОВ «УМТ+» про закупівлю мамографічного обладнання на загальну суму 146,06 мільйонів гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Цьогоріч поставлять 19 цифрових мамографічних систем Selenia Dimensions виробництва компанії «Hologic, Inc.» (США), які генерують цифрові рентгенівські зображення:

  • 1 шт. – моделі SDM-SYS-6000-3D із функцією томосинтезу і робочою станцією лікаря за 19,9 мільйонів гривень;
  • 9 шт. – моделі SDM-SYS-6000-2D з робочою станцією лікаря по 8,13 мільйонів;
  • 9 шт. – моделі SDM-SYS-6000-2D по 5,89 мільйонів гривень.

Єдиним конкурентом переможця торгів було столичне ТОВ «Циммер Медізин Сістем Україна» киянки Ірини Бренгартнер на чолі з Юрієм Криворучком, яке пропонувало системи Giotto Class S 2D та Giotto Class S 3D виробництва компанії «IMS Giotto S.p.A.» (Італія).

Обидва учасники жодного разу не знижував ціни під час аукціонів, тому сума угод із переможцем усього на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 149,30 млн грн.

Столична «УМТ+» належить киянину Дмитру Лаврентію, а її директором є Дмитро Ожігов. Лаврентій очолює ТОВ «АФС Медицинтехнік» німецької компанії «АФС Медицинтехнік ГмбХ» німця Свена Краутера та росіянина Олександра Халімона.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання