DOZORRO-NEWS

Столичний Інститут отоларингології завершив перші закупівлі кохлеарних імплантів для дітей

21.05.2019 08:29

Інститут отоларингології ім. О. Коломійченка завершив перші закупівлі кохлеарних імплантів для дітей із незворотними вадами слуху, що здійснювались через систему ProZorro. За їхніми результатами вже підписано договори на поставку медичного обладнання з переможцями відкритих торгів, інформує прес-служба Міністерства фінансів України.

Так договори на поставку 64-х мовних процесорів до систем кохлеарної імплантації на загальну суму близько 25 млн грн було підписано з такими компаніями:

  • ТОВ «Діатех-Україна» на поставку 4-х мовних процесорів на суму 960 тис грн;
  • ТОВ «АННА-МЕД» - 2-х мовних процесорів на суму 416,76 тис грн;
  • ТОВ «Центр слухової реабілітації «АВРОРА» - 4-х мовних процесорів на суму 1,12 млн грн;
  • ТОВ Універсал «Медичне обладнання» - 54-х мовних процесорів на суму 22,46 млн грн.

Окрім цього, 19 квітня розміщено оголошення про проведення відкритих торгів на закупівлю ще 74-х мовних процесорів. Очікувана вартість закупівлі складає 20,35 мільйонів гривень а сам аукціон планується провести 25 червня.

Загалом на 2019 рік на придбання подібного обладнання в бюджеті передбачено 450 мільйонів гривень.

«Вказаний обсяг видатків забезпечить надання відповідної допомоги усім дітям, які зареєстровані у черзі на проведення оперативного втручання та заміну мовних процесорів станом на початок 2019 року і тим, які будуть зареєстровані у черзі протягом поточного року. Так, передбачається провести операції з кохлеарної імплантації 505 дітям та замінити мовні процесори ще 224 дітям», - наголошують в Мінфіні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання