DOZORRO-NEWS

Стрийські залізничники відхиливши 3 дешевші пропозиції закупили діоксиду вуглецю на 3,36 мільйонів

26.06.2017 16:56

За результатами проведеного тендеру філія «Стрийський вагоноремонтний завод» ПАТ «Українська залізниця» 20 червня уклала договір з ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» на поставку 800 т рідкого діоксиду вуглецю. Загальна вартість угоди склала  3,36 млн грн, що дорівнює очікуваній вартості закупівлі, повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на «ProZorro».

Участь в аукціоні взяли чотири фірми – ПАТ «Львівський хімічний завод» (2,75 млн грн), ТОВ «Сектор газу» (2,76 млн грн), ТОВ «ЕйСіПі Україна» (3,28 млн грн) та ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» (3,36 млн грн).

Замовник відхилив три дешевші від виграшної пропозиції, посилаючись на невідповідність вимогам тендерної документації. Зокрема, ТОВ «ЕйСіПі Україна» було відхилено через те, що «преамбула проекту договору не відповідала проекту договору згідно тендерної документації».

Пропозицію ПАТ «Львівський хімічний завод» не було прийнято у зв’язку з відсутністю проекту договору, а ТОВ «Сектор газу» – через неподання інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.

Таким чином, не знизивши ціну ні на гривню і, по суті, не приймаючи активної участі в аукціоні ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» отримало підряд. Згідно з договором, вартість 1 т рідкого діоксиду вуглецю становить 4,2 тис. грн з ПДВ.

Київське ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» зі «статутником» 6 тис. грн  належить киянинові Ігорю Хмелюку, прописаному в Ірпіні Едуарду Алєсіні та мешканцю Херсонської області Михайлу Фурману.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання