DOZORRO-NEWS

Тендерний новачок проведе ремонт харківської набережної

08.07.2020 12:35

Департамент комунального господарства Харківської міськради за результатом відкритих торгів уклав з ТОВ «Укрспецреставрація» угоду щодо відновлення елементів благоустрою території вздовж річки Харків. Вартість замовлення склала 33,6 мільйонів гривень, повідомляє «Харківський антикорупційний центр».

За інформацією журналістів серед іншого підрядники використають щебінь за ціною від 1270 до 1454 гривень за кубометр. Це найвища ціна за якою купують щебінь для будівництва у Харкові та області. Крім того планується придбати майже 2500 кубів піщано-гравійної суміші. Її вартість складе 1337 грн/м3, хоча в системі ProZorro можна знайти варіанти від 300 гривень за кубометр. Декоративна гнута огорожа буде коштувати департаменту по 3700 гривень за секцію. Ще 1,7 мільйонів гривень витратять на гранітні бордюри. Вартість метру коштуватиме 2045 гривень, хоча зазвичай подібні бордюри коштують до 800 грн/шт.

ТОВ «Укрспецреставрація» новачок на тендерах міськради. В минулому році вони виграли лише торги на ремонт парку у Дергачах. Фірма записана на Геннадія Циганкова, директором є Євген Мартинов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання