DOZORRO-NEWS

Тернопільська міська лікарня замовила кисневого обладнання на понад 2 мільйони гривень

30.06.2020 12:42

Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги замовила концентратор кисню та центральну компресорну станцію за 2,15 мільйонів гривень. За умовами контракту, концентратор кисню О 93-160 з резервуаром на 270 літрів газу коштуватиме 1,31 мільйонів гривень, а центральна компресорна станція з резервуаром на 900 літрів – 840 тисяч. Товар поставить ТОВ «Цеоліт Медікал» протягом 45 днів після 100% передоплати, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Кисневий концентратор дозволяє подавати кисень у тих випадках, коли немає відповідних балонів або спеціальної центральної подачі. Окрім того, забезпечувати лікарню потрібним газом буде й компресорна станція, яка призначена для його одержання. Це медичне обладнання використовують для лікування хвороб дихальної системи.

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Постачальник кисневого обладнання для Тернопільської лікарні швидкої допомоги ТОВ «Цеоліт Медікал» зареєстроване 2011 року в Києві. Власником та водночас керівником фірми є Олексій Стрехо.

Протягом 2019-2020 років компанія «Цеоліт Медікал» отримала замовлень на 2,98 мільйонів гривень. За ці два роки фірма вперше підписує договір в Тернопільській області.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання