DOZORRO-NEWS

Тернопільська ОДА віддать 113 мільйонів за утримання доріг одного Кременцького району

27.01.2022 09:48

Управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації віддасть 113 млн грн ТОВ «Авакс Проф» за утримання доріг Кременецького району. Підрядник доглядатиме 616 км місцевих шляхів. За інформацією видання “Наші гроші. Львів” йдеться про 105 доріг загального користування місцевого значення. Серед найдовших з них – Андрушівка-Стіжок протяжністю 30,5 км, Шумськ-Білокриниця, яка має 29 км, та Почаїв-Старий Тараж-Ридомиль-Млинівці – 20,1 км дороги. 

В обов’язки підрядника входить обрізування кущів, видалення чагарників та дерев, скошування трави. Прибирання автобусних зупинок та автопавільйонів, улаштування та очищення водовідвідних канав. А також очищення доріг від снігу та посипання їх сіллю, ліквідація вибоїн.

Згідно з договором, утримувати дороги фірма буде до кінця 2024 року.

Тернопільська компанія «Авакс Проф» зареєстрована 2010 року. В основному займається ремонтом та утриманням доріг, будівництвом, також надає послуги спецтехніки, утилізації сміття та чистить каналізації. Власником фірми є мешканець Тернополя Олександр Ярмоленко. Його дружина Ольга Ярмоленко очолює управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання