DOZORRO-NEWS

ТОП-3 економій від ProZorro

17.05.2017 14:04

За підсумками минулого тижня команда систему публічних закупівель «ProZorro» опублікувала ТОП-3 найбільших економій коштів, яких вдалось досягти завдяки проведенню аукціонів. Так лідером тижня стала Южненська філія Адміністрація морських портів України/Ukrainian Sea Ports Authority, якій вдалось зекономити на тендері з реконструкції морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до морського порту «Южний» 253,56 мільйонів гривень. Даних показників вдалось досягти завдяки пропозиції компанії China Harbour Engineering Company Ltd. (CHEC), що склала 586,04 млн грн, що на 30% від очікуваної вартості.

На другому місці закупівля комплексу робіт з проектування та будівництва будинків для військовослужбовців Служби безпеки України.  В результаті торгів, участь у яких взяли п’ять підприємств, перемогу отримало ТОВ "КОМПАС ГРУП", зекономивши 35% від очікуваної вартості (239 млн грн).

Замикає трійку лідерів минулого тижня займає Департамент капітального будівництва Вінницької міської ради, який закупівлі реставрації будівлі у м. Вінниці зекономив 32 млн грн або майже 50% від очікуваного бюджету. За перемогу боролось 4 компанії, однак перемогу з пропозицією 32,15 млн грн здобуло ПП «Система якості.».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання