DOZORRO-NEWS

ТОП-3 продуктових закупівель минулого тижня

26.05.2017 19:39

Спеціалісти порталу публічних закупівель ProZorro підготували черговий цікавий ТОП-3. Цього разу аналітики досліджували закупівлі продуктів харчування та визначали найбільші економії бюджетних коштів яких вдалось досягти за минулий тиждень.

Перше місце у даному імпровізованому рейтингу, з показником майже 1 гривень та 65% економії, посідає управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради. Згідно проведної закупівлі ФОП Єгоров Дмитро Вікторович за 494 тис грн поставить освітянам 135 тонн картоплі.
Вельми напруженим видався тендер, що займає у нашому топі друге місце. У закупівлях вершкового масла для Олександрівської клінічної лікарні участь брало аж 12 учасників, однак підряд, зекономивши бюджету 581 тисяч гривень, отримало ПП "ЧІЛДРЕН-ПРОДУКТ". Загальна економія склала трохи більше 50% від початкового бюджету.

Закриває трійку лідерів закупівля рису від Укрпошти якій вдалось знайти підрядника, «Саркара Груп», який скинув від очікуваної вартості аж 527 тисяч гривень, чим зекономив 23% бюджету закупки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання