DOZORRO-NEWS

ТОП-5 тендерів від ПАТ «Укрзалізниця»

04.05.2017 17:37

Станом на сьогодні у системі ProZorro оголошено проведення безлічі тендрів від Публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця». Вашій увазі пропонується ТОП-5 найбільших та найцікавіших тендерів участь у яких ви можете взяти просто зараз.

Так до 19 травня триває подача заявок на участь у закупівлі 6-ти дизельних поїздів для регіональних пасажирських перевезень у трьохвагонному складі. Очікувана вартість закупівлі – 1,06 млрд. грн. Початок даного аукцону признавено на 26-те червня.

Наступним за вартістю – 57,93 млн. грн. є передбачений на 1 серпня аукціон з придбання робіт з проектування та реконструції системи зв'язку на станції Козятин-1

Послуги з поточного ремонту рейкових автобусів та послуги з ремонту та технічного обслуговування ТО-3 рейкових автобусів серії 620М ПАТ «Укрзалізниця» планує закупити не дорожче ніж за 11,8 млн. грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 29 травня.

Понад чверть мільйона одиниць різноманітних фармпрепаратів залізничники планують купити витративши до 10,42 млн. грн.. Подати свої пропозиції потенційні учасники могли до 3 травня, сам же аукціон заплановано на 8-ме число.

І замикає ТОП-5 тендерів закупівля послуг з ремонту колісних пар орієнтовною вартістю 10,21 млн. грн. Час на подачу пропозицій ще є, кінцевий строк 18 травня. Провести ж аукціон планують 22-го травня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання