DOZORRO-NEWS

Трійка підприємств-лідерів минулого тижня підписала через ProZorro підрядів на 3,65 мільярди гривень

18.05.2017 19:24

Минулий тиждень видався продуктивним не лише для замовників, але й для підрядників. За даними команди системи публічних закупівель ProZorro, на минулому тижні три компанії виграли підрядів на загальну суму 3 мільярди 652 мільйони гривен.

Лідером тижня  можна вважати ТОВ «Автомагістраль – Південь», яке виконає ряд ремонтних робіт доріг у Харківській та Львівський області на загальну суму 2 млрд грн. Так на за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-46 Харків – Охтирка підприємство отримає 841 мільйон гривень. Ще 37,79 мільйонів заробить фірма на капітальному ремонті автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141212 Давидів - Товщів – Бібрка. Записати до активи фірми можна і підряд на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Чугуїв - Мілове за 1,14 мільярдів гривень.

На другому місці минулого тижня опинилась KECC CJSC яка побудує нову електричну підстанцію «Кремінська» за 1 млрд грн .

І на сам кінець компанія China Harbor Engineering Company за результатом проведеного тендеру проведе реконструкцію морського підхідного каналу морського порту «Южний» за 586 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання