DOZORRO-NEWS

Трирічне експлуатаційне утримання доріг Терпопільщини коштуватиме 283 мільйона гривень

24.01.2022 11:07

Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації уклало договір із фірмою «Техно-Буд-Центр» на експлуатаційне утримання 1611,6 км автомобільних доріг місцевого значення за 283 млн грн.

Йдеться про роботи з утримання низки доріг місцевого значення Тернопільської області  на різних відтинках протягом 2022-2024 років. За контрактом у 2022 році передбачене фінансування підряднику в розмірі 57,8 млн грн, у 2023 та 2024 роках – по 112,6 млн грн, повідомляють журналісти видання “Наші гроші. Львів”.

За умовами технічного завдання, підрядник, крім ремонту полотна дороги у разі потреби, має здійснювати роботи пов’язані з озелененням, очищенням доріг від снігу та канав від сміття тощо.

Участь у тендері, окрім переможця, взяло лише ТОВ «ШБУ-77». Підприємство під час першого раунду аукціону знизило початкову ціну і більше не торгувалось. В результаті різниця між пропозиціями становила 1,4 млн грн.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Техно-Буд-Центр» зареєстроване 2005 року на Тернопільщині. Компанія перебуває у власності Адрія Яреми та Юрія Ханіна, а здійснює керівництво Петро Тесельський.

Місцева фірма є найбільшим підрядником із ремонту доріг в Тернопільській області  – за даними «Наших грошей» за останні роки вона отримувала тут левову частку підрядів. Підприємство входить до «Національної асоціації дорожників України» та часто фігурує у новинах про завищення цін на ремонтні роботи.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання