DOZORRO-NEWS

Трохи менше 4 мільйонів за ремонт амбулаторії на Донеччині розіграли пов’язані фірми

10.11.2017 16:26

КЗ «Селидівський центр первинної медико-санітарної допомоги» за результатами відкритих торгів замовив у ТОВ «Вуглепромсоюз» роботи з капітального ремонту амбулаторії №1 за 3,83 млн грн. Про це повідомляється в системі «ProZorro», інформує видання «Наші гроші».

Підписаний договір передбачає заміну і утеплення покрівлі, ремонт внутрішніх приміщень будівлі, роботи з благоустрою. Відповідно до графіку виконання робіт завершити ремонт підрядник має у грудні цього року, однак сам договір діятиме до кінця 2018 року.

Журналісти повідомляють – у тендері взяли участь  дві фірми з реєстрацією у Покровську – ПП «Модуль Інвест Груп» та ТОВ «Вуглепромсоюз». При цьому, при детальному аналізі тендерних пропозицій журналісти зауважили, що довідки які подавали учасники схожі візуально та ідентичні по наповненню. Наприклад, текст у довідці про незалучення субпідрядників обох фірм містить шрифт різних розмірів в одних і тих самих частинах речення. Також повторюються одруківки у довідках, зокрема, у листах підтвердженнях. З усюди однаково прописаних цифр можна припустити, що усі довідки заповнювала одна людина.

ТОВ «Вуглепромсоюз» ділять Олександр Кошман (80%), Євгеній Ребров (10%) та його син Сергій Ребров (10%). З початку року підприємство отримало три підряди загальною вартістю 5,71 млн грн.

«Вуглепромсоюз» зареєстроване у квартирі Олександра Кошмана – чоловіка начальниці дільниці ДП «ВК “Краснолиманська”» Тетяни Кошман. Вона, до речі,  не декларувала підконтрольне Кошману підприємство.

Керівником є Світлана Камчатна. Її мобільний номер, 0509863790, використовувала також Ольга Разумова (Камчатна) – дружина Михайла Разумова, який з серпня цього року є керівником другої фірми учасника тендеру – ПП «Модуль інвест груп». Крім того, Разумов – інспектор сектору превенції Покровського відділу ГУНП в Донецькій області. Людина з таким ПІБ також числиться серед працівників «Вуглепромсоюзу».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання