DOZORRO-NEWS

Тячівська райлікарня замовила дороговартісний ремонт фірмі з піврічною історією існування

20.01.2021 08:07

Тячівська районна лікарня уклала угоду з ТОВ «Г.К.Вестбуд» на ремонт та перепланування відділення невідкладної допомоги за 7,65 мільйонів гривень. Контракт, підписаний за ковідною процедурою, передбачає завершення робіт до травня поточного року. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Львів»

Під відділення екстреної невідкладної допомоги у Тячівській районній лікарні переобладнають перший поверх, де на сьогодні розміщено акушерсько-гінекологічний корпус. Окрім загальнобудівельних робіт, тут замінять інженерні мережі, а також проведуть мережу для кисневого постачання. Передбачено також систему пожежної сигналізації та відеонагляд.

Журналісти зауважують, підприємство «Г.К.Вестбуд» зареєстровано у місті Берегове, що на Закарпатті, лише півроку тому – у червні 2020 року. А його власником є мешканець села Кайтанівка Черкаської області Сергій Кожушко.

Попри короткий час існування, фірма вже отримала підрядів на 9,39 мільйонів гривень від бюджетних замовників Закарпатської області. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання