DOZORRO-NEWS

У Бахмуті готові витратити 92,6 мільйона гривень на реконструкцію місцевої школи

11.05.2021 09:57

Управління освіти Бахмутської міської ради оголосили закупівлю робіт з реконструкції будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24. Очікувана вартість замовлення, що має бути виконано до кінця наступного року, складає 92,61 мільйона гривень, повідомляє «Вільне Радіо», з посиланням на Prozorro.

Відповідно до тендерної документації в приміщеннях освітнього закладу планують відремонтувати підлогу та стіни, встановити понад 200 дверей і 1200 м² вікон (одношарових та тришарових склопакетів), перекрити дахи, відремонтувати трубопровід, водопостачання та каналізацію, замінити опалення та зовнішню мережу теплопостачання. Крім того,  майбутній підрядний має оновити вентиляцію, замінити електрику, системи електропостачання та освітлення, поставити блискавкозахист, встановити пожежну сигналізацію та системи оповіщення і управління евакуацією людей при пожежі, прокласти комп’ютерну мережу, встановити сервер та систему зовнішнього нагляду, оновити спортивні та ігрові майданчики, змонтувати зовнішнє освітлення. 

На пришкільній території школи замовник хоче розбити справжній сад. Там планують висадити понад 200 дерев, серед яких туї, дуби, клени, горобини, в’язи, ялини, яблуні, груші, черешні та сливи. Також хочуть висадити майже 1200 кущів та квітів, а також засіяти газон. 

Прийом тендерних пропозицій триватиме до 16 травня. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання