DOZORRO-NEWS

У Черкасах відмінили 65-мілйонний тендер на прибирання міста

22.06.2017 14:54

Департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради відмінив резонансну закупівлю послуг з прибирання міста. Про це повідомляє видання ІнфоМІСТ з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro. Відповідно до тендерної документації передбачалось надання послуг із механізованого очищення та очищення від снігу вулиць і доріг міста. Закупку планувалось проводити за троьома лотами: прибирання Соснівського, Придніпровського та Центрального району міста.

У обгрунтуванні відміни на порталі ProZorro замовники зазначили наступне - “відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг”.

Координатор Центру компетенцій ProZorro у Черкаській області  Артур Чемирис переконаний, що варто чекати повторних оголошень: 

«Була зустріч за участю місцевих депутатів, представників департаменту ЖКК, потенційних учасників та активістів. Розглядалось декілька варіантів розвитку ситуації, зокрема розділення процедури на більшу частину лотів або відокремлення утримання вулиць та прибирання зелених зон. Скоріш за все саме за одним із цих варіантів вирішили йти в департаменті ЖКК, тож варто очікувати повторних оголошень», - прокоментував ситуацію експерт.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання