DOZORRO-NEWS

У Дніпрі планують витратити майже 900 тисяч на фестиваль блогерів

14.06.2017 13:28

За результатами проведеного тендеру Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради 6 червня оголосив про намір укласти договір з ПП «Творче агентство «Майстерня подій» на послуги з організації Міжнародного фестивалю блогерів. Загальна варість робіт, у разі підписання документу, складатиае 897 тисяч гривень. Про це інформує видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Єдиним конкурентом підприємства виступило ТОВ «Культпросвет» Вадима Гефтера та Олександра Гомольського, яке у бідсумку запропонувало ціну лише на 705 гривень дорожчу від пропозиції переможця аукціону.

Відповідно до тендерної документації ПП «Творче агентство «Майстерня подій» гарантує проведення заходу 16-18 червня за участі 51 блогера, що має не менше 5 тисяч підписантів. Концепція фестивалю передбачає проведення панельних дискусій, які стосуються питань письменництва, творчості та культури, політики та економіки, інновацій, життя, Донбасу та інформаційних війн, АТО, Інтеренету,  Фейсбуку та інших соціальних мереж,  Дніпра. Серед учасників Масі Найем, Євген Кузьменко, Роман Шрайк, Роман Скрипін, Карло Волох, Віталій Чепінога та інші.

Одна з панелей, повідомляють журналісти, буде присвячена історії досягнень, шляхам розвитку економіки, бізнесу і країни в цілому. Спікерами тут мають виступити радник губернатора Дніпропетровщини Юрій Голіка і заступниця мера Дніпра Яніка Меріло, які також є буде участниками фестивалю у якості блогерів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання