DOZORRO-NEWS

У Дніпрі планують заплатити майже 3,79 мільйони за організацію джазового фестивалю учасником якого стане мер Борис Філатов

13.07.2017 13:45

За результатами проведеного тендеру Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради оглосив про про намір укласти угоду про послуги з організації Міжнародного джазового фестивалю «Джаз на Дніпрі» з ПП «Рекор». Відповідно до поданої на аукціоні пропозиції вартість послуг складатиме 3,79 млн грн, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Відповідно до тендерної документації мова йде про організацію фестивалю провести який планують 22-23 липня за творчою концепцією арт-продюсера і члена оргкомітету Ганни Русскевич зі створенням аудіовізуального твору «Джаз на Дніпрі-2017». Як повідомляв «Дніпроград», одним з учасників у якості саксофоніста буде мер Дніпра Борис Філатов, а ведучою – його заступниця Яніка Мерило.

За даними ГО «Платформа Громадський Контроль» технічні вимоги до звукового, світлового та відео-обладнання, що сає бути застосоване під час проведення фестивалю містили назви виробників і моделі без слів «аналог» чи «еквівалент».

Субпідрядниками, у разі підписання договору стануть ТОВ «Міралді ВС» (сценічні конструкції), ТОВ «Антарекс груп» (світлодіодні екрани), ПП «Кіносервіс «Карточчі-Україна» (мобільні генератори), ФОП Сігарьов Віталій Костянтинович (звукове, світлове обладнання), ФОП Дворський Дмитро Олександрович (відео трансляція), ТДВ «Дніпропетровське автотранспортне підприємство 11205» (транспортне забезпечення) і ФОП Марченко Владислав Михайлович (комбінована дезінсекція).

Журналісти повідомляють – власником та керівником ПП «Рекор» зі статутним капіталом 3 тис грн. є Юрій Лаврентьєв. Усього з 2008 року фірма виграла тендерів на 5,57 млн грн., переважно в міськради Дніпра.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання