DOZORRO-NEWS

У Харкові готові витратити понад 17 мільйонів на реконструкцію футбольного поля дитячої академії «Металіст»

31.07.2020 13:08

Харківський міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” оголосив тендер для пошуку виконавця реконструкції штучного футбольного поля по вулиці Плеханівській, 65.  За цією адресою знаходяться футбольні поля дитячої академії «Металіст». У комунальній власності міста перебувають дві земельні ділянки загальною площею 3,1 га за адресою, де розташована дитяча академія, інформує «Харківський антикорупційний центр».

В рамках реконструкції, очікувана вартість якої визначена у розмірі 17,37 мільйонів гривень, планується перекласти штучне синтетичне покриття з вшитою розміткою на футбольному полі загальною площею 7902 м2. Також мають встановити огороджувальну пластикову сітку загальною площею 1422 м2, встановити двоє стандартних воріт (висота — 2,44 м., довжина — 7,32 м.) з сіткою та придбати машину по догляду за синтетичним покриттям зі штучної трави та біговими доріжками.

Виконати усі роботи майбутній підрядника має до кінця поточного року. Сам аукціон з визначення переможця торгів заплановано на 13 серпня. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання