DOZORRO-NEWS

У Харкові ремонт дитсадка за понад 4 мільйони гривень розіграли пов’язані фірми

11.11.2019 09:58

Управління освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міськради повідомило про намірукласти угоду з ТОВ «Фірма «Стройстандарт» щодо проведення реконструкції Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 42 Харківської міської ради». Вартість робіт за результатами проведеного аукціону склала 4,09 млн. грн.Про це пише «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на ProZorro.

Засновником та директором ТОВ «Фірма «Стройстандарт» є Олег Волошин. Їх конкурентами на торгах були ТОВ «Будівельна транспортна компанія «Еталон» та ТОВ «Харківбудстандарт». Остання пов’язана з переможцем торгів.

Так, засновником та директором «Харківбудстандарт» зараз є Віктор Житєньов. Раніше серед засновників цієї фірми була співмешканка Олега Волошина – Надія Волошина.

Крім того, Волошин та Житєньов були засновниками у ТОВ «Укрспецбудівництво», яка має спільний номер телефону +380577272665 з переможцем торгів. У фірм також спільні працівники  – Олександр Водополов та Олександр Сергієнко.

Має місце і завищення цін на матеріали. Наприклад, для ремонту дитячого садка планують купувати бетон В 15 (М 200) за ціною 3048 грн/куб.м. Для порівняння для капітального ремонту дороги на Салтівці купують такий самий бетон майже вдвічі дешевше – 1828 грн./куб.м.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання