DOZORRO-NEWS

У Івано-Франківську до кінця червня 2020-го року планують добудувати Північний бульвар

28.08.2019 09:09

Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради планує укласти з ТОВ «Івано-Франківськавтодор» договір на будівництво Північного бульвару на ділянці від вул. Бельведерської до вул. Панаса Мирного в м. Івано-Франківську. Вартість робіт при цьому складатиме 46,44 мільйонів гривень. Про це пише «Курс» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

За даними видання єдиним конкурентом «Івано-Франківськавтодор» було ТОВ «БК Трейдзахідбуд», яке запропонувало дещо вищу ціну – 46,45 млн грн.

Відповідно до тендерної документації, роботи мають бути виконані до кінця червня 2020 року. У вартість робіт входить прокладання мереж, встановлення освітлення, облаштування інфраструктури, влаштування пішохідних та велодоріжок, знесення будинку на Сонячній, 51-А, озеленення та ін.

Видання нагадує, ТОВ «Івано-Франківськавтодор» роками отримує підряди на ремонт доріг в Івано-Франківську, компанію вважають наближеною до керівництва місцевої партії «Свобода». З лютого цього року «Івано-Франківськавтодор» очолює Станіслав Ростовцев – помічник депутата міської ради від ВО «Свобода» Андрія Строїча. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Андрій Шуневич, який очолював підприємство до лютого.

Крім Андрія Шуневича засновниками ТОВ «Івано-Франківськавтодор» є депутат Надвірнянської міської ради Ігор Возний та дружина директора Івано-Франківського державного підприємства по торгівлі Міністерства освіти і науки Ольга Стасюк.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання