DOZORRO-NEWS

У Києві обладнають централізований комплекс обслуговування ліфтового господарства

16.02.2018 18:05

Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» оголосило відкриті торги на яких планується обрати підрядника для створення комплексу «Оперативно-диспетчерське обслуговування житлового фонду та систем керування, контролю і забезпечення безпеки ліфтового обладнання». Очікувана вартість робіт – 59,16 мільйонів гривень. Інформація про це розміщена на сторінці закупівлі в системі ProZorro, інформує «Страна.UA».

В документації вказується, що система повинна буде забезпечувати зворотній зв'язок з кожним ліфтом Києва, моніторити стан підйомників, орієнтуючись на показання датчиків, мати можливість керувати ліфтами (запускати, зупиняти, відправляти на заданий поверх), а також керувати освітленням в під'їздах і самих пристроях. Крім того має контролюватись і система доступу до машинних відділень ліфтового господарства.

В рамках проекту компанія-підрядник повинна буде створити і диспетчерський центр, який зможе приймати дзвінки по багатоканальним лініям і по гучному зв'язку в самому ліфті. При цьому кожне звернення буде автоматично відображатися на інтерактивній карті, що в теорії повинно істотно скоротити час очікування ремонтних бригад.

Кінцевий строк подачі тендерних пропозицій – 19 березня, аукціон планується провести 24 квітня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання