DOZORRO-NEWS

У Львові планують провести дослідження туристів

18.02.2020 12:17

Львівське комунальне підприємство "Центр розвитку туризму м. Львова" оголосило допорогову закупівлю послуг з проведення досліджень туристів, що прибувають до міста Львова. Виконувати замовлення майбутній переможець має до кінця поточного року. Очікувана вартість послуг становить 121,8 тисяч гривень, інформує видання «Варіанти».

За свої гроші "Центр розвитку туризму м. Львова" планує отримали ключові дані про відпочинкових туристів Львова та підрахувати їхню загальну кількість за рік для розвитку туризму у місті.

Переможець тендеру повинен впродовж цього року провести опитування 1700 респондентів та поповнювати по 170 анкет в місяць (85 – українці, 85 – іноземці). Опитування має проводитися на планшеті з надсиланням геолокації та з фотофіксацією.

На основі цього дослідження "Центр розвитку туризму м. Львова" планує визначити найпопулярніші туристичні локації міста та сформувати перелік рекомендацій щодо покращення туристичної інфраструктури Львова, на основі зауважень та пропозицій відпочивальників, а також проаналізувати динаміку зміни основних показників між різними сезонами.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання