DOZORRO-NEWS

У Львові визначили підрядника, що ремонтуватиме останню ділянку вулиці Шевченка

16.04.2021 09:58

Реконструкцію третьої частини вулиці Шевченка у Львові, а саме ділянку від вулиці Ярослава Мудрого до Залізничної, виконуватиме компанія «Онур Конструкціон Інтернешенл». Понад кілометр вулиці відремонтують за майже за 186,6 мільйоні гривень, інформує «Твоє місто».

Тендер на проведення реконструкції останньої, найдовшої частини вулиці Шевченка, ЛКП «Львівавтодор» оголосив ще в лютому. За результатами аукціону перемогла ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешенл». Також участь у тендері взяло ПрАТ Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1, яке запропонувало дещо вищу ціну за ремонт – 188,5 мільйонів.

Відповідно до проєкту, на вулиці буде три смуги руху, одна з яких буде виділена під громадський транспорт. Чотири смуги буде на ділянці від Єрошенка до Залізничної, там громадський транспорт курсуватиме виділеними смугами у двох напрямках. Уздовж усієї вулиці Шевченка будуть велодоріжки, також передбачені слоти для паркування. 

У «Львівавтодорі» початку робіт на цій ділянці ще не називають. За умовами контракту завершити ремонт мають до кінця наступного року.

За даними системи YouControl, власниками «Онур Конструкціон Інтернешенл», яка зареєстрована в Києві, є громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання