DOZORRO-NEWS

У Львові замовили сотню годинників «від голови Львівської облради»

18.06.2021 09:58

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело спрощену закупівлю наручних годинників, які переможець тендеру мав доставити замовнику до 18 червня включно. Участь в аукціоні взяла лише одна фірма – ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь", яка запропонувала виготовити для управління годинники за 131,82 тисячі гривень, повідомляють «Варіанти».

Таким чином управління замовило 100 годинників вартістю по 1318,2 гривень кожен, з них 70 чоловічих годинників та 30 – жіночих. 

Годинники мають бути кварцові, з символікою Львівської обласної ради та надписом "Львівська обласна рада" на циферблаті та гравіюванням на задній кришці по колу "Від голови Львівської обласної ради", по центру – герб України. У закупівлю також входить подарунковий оксамитовий футляр до годинників.

Гарантійний термін годинників має становити не менше 12 місяців.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь" зареєстрований з 2001 року у Києві, займається неспеціалізованою оптовою торгівлею та ремонтом годинників і ювелірних виробів. Кінцевими бенефіціарними власниками фірми є кияни Сергій Єскін та Вікторія Серьогіна.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання