DOZORRO-NEWS

У Миколаєві готові витратити майже мільйон гривень на боротьбу з бродячими собаками

06.12.2019 10:02

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради оголосив тендер на закупівлю послуг регулювання чисельності бродячих тварин гуманними методами.  Про це свідчать дані системипублічних закупівель ProZorro, інформує видання «НикВести».

Так, в наступному році планується витратити максимум 9,9 мільйона гривень на вилов, стерилізацію і в разі необхідності - евтаназію бродячих тварин. Аукціон планую провести 13 лютого 2020 року.

У тендерній документації зазначено, що кількість тварин, яке в 2020 році необхідно відловити, стерилізувати, при необхідності - вилікувати і вакцинувати, становить 2500 голів. Крім того закладені кошти на евтаназію 300 тварин. Відзначається, що евтаназію слід проводити тільки у випадках травм і хвороб, несумісних з життям; сказу та інших захворювань, небезпечних для людей; агресивності, яка не піддається корекції. 

Вилов тварин повинен проводитися виключно в межах міста за заявками від департаменту ЖКГ або за окремими дорученнями в разі укусів людей.

Тендерній пропозиції приймаються до 8 січня включно. Сам же аукціон заплановано провести 13 лютого 2020 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання