Харківський антикорупційний центр

У Новоград-Волинському знайшли підрядника, який прибере територію вздовж річки Случ

11.10.2021 14:53

Управління житлово-комунального господарства та екології Новоград-Волинської міської ради провівши відкриті торги уклало угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на благоустрій території вздовж берегу річки Случ. Варітість замовлення складає 545,31 тисяч гривень, повідомляє «Житомир.Інфо»

За умовами договору ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» має облаштувати благоустрій території вздовж берегу річки Случ з влаштуванням пішохідної доріжки від рятувальної станції до військового шпиталю. Термін виконання - до 30 листопада 2021 року.

У технічному завданні вказано, що переможець тендеру має улаштувати бетонні підпірні стiни i стiни підвалів, установити анкери у скельні основи, укріпити узбіччя гравійною сумішшю, улаштувати водоскидні споруди з проїжджою частиною з лотків в укосах насипу.

Конкуренцію на торгах ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» склало ТОВ «Асфальт Плюс». Під час аукціону обидві фірми не конкурували та не знижували свої цінові пропозиції.

ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» зареєстроване в Житомирській області, Новоград-Волинському районі, село Майстрів. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власниками фірми є Станіслав Табалюк та Віталій Табалюк, який є і директором фірми. Віталій Табалюк - депутат Новоград-Волинської міської ради від партії «Європейська Солідарність» та входить до постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та водних ресурсів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання