DOZORRO-NEWS

У Полтаві шукають підрядника для спилювання та обрізки пошкоджених дерев

14.09.2021 10:52

Управління ЖКГ Полтавської міськради оголосило закупівлю послуг з видалення дерев, які підрядник має надавати до кінця цього року. Спилювання та обрізка 1501,5 м³ засохлих та пошкоджених дерев, корчування пнів, порослі та кущів попередньо оцінили у 4,1 мільйона гривень. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу Prozorro.

Згідно з тендерною документацією, замовлення передбачає видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев м’яких і твердих листяних порід, корчування пнів, а також перевезення ґрунту та сміття. 

УЖКГ розраховує, що такі послуги майбутній виконавець надаватиме до 31 грудня, а оплатити їх місто зможе упродовж 241 дня з моменту виконання усього обсягу робіт. Конкретних адрес обрізки та спилювання дерев у документах не вказано. Планується задіяти робітників (15,1 тис. люд./годин), водіїв (4,5 тис. люд./годин) та автовишку (3 тис. маш./годин).

Охочі взятися за видалення дерев подаватимуть свої пропозиції до 24 вересня. За три дні відбудеться аукціон, який визначить найвигіднішу пропозицію.

Журналісти зауважують, міськрада має власне комунальне підприємство «Декоративні культури», яке опікується у Полтаві усіма зеленими насадженнями — як деревами, так і кущами, квітами і травою. Однак потужностей КП не вистачає для забезпечення усього міста, тому УЖКГ постійно користується послугами приватних підприємств або ФОПів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання