DOZORRO-NEWS

У Самборі за 4,5 мільйонів гривень реконструюють фонтан на центральній площі міста

16.05.2019 14:59

Комунальне підприємство «Об’єднане» за результатами відкритих торгів підписало з ТОВ «Вельт Капітал» договір на реконструкцію фонтану на площі Ринок в Самборі. Вартість замовлення склала 4,5 млн грн, повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro.

За умовами контракту підрядник реконструює резервуар фонтану, встановить відповідні водопроводи та каналізацію. Також зробить освітлення та благоустрій території. Завершити усі  роботи підрядник має до кінця 2019 року. ТОВ «Вельт Капітал» отримає 60 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 226 тис. грн.

Як повідомив сайт «Львівська мануфактура новин», 10 травня декілька мешканців Самбора протестували проти реставрації вимгаючи витратити дані кошти на ремонт місцевих доріг.

Львівська фірма «Вельт Капітал» працює на ринку з 2016 року. Власницею та водночас керівником компанії є львів’янка Тетяна Павленко. Фірма фігурувала в матеріалах журналістів. Зокрема, у жовтні 2018 року управління освіти Львівської міськради підписало з компанією 32-мільйонний договір, хоча та не відповідала їхнім тендерним вимогам. Західний офіс Держаудитслужби України підтвердив порушення законодавства в цій закупівлі, однак не зобов’язав замовника розірвати угоду.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання